1

Мета проєкту:

Дослідити, які національні страви стали історичними для Київщини, обґрунтувати необхідність відродження традицій української національної кухні.

Завдання:

1. Ознайомитись з історією розвитку національної кухні відповідних районів Київщини.

2. Пошук цікавих стародавніх рецептів страв рідного краю творчою групою учнів та викладачів.

3. На основі стародавньої страви розробити рецепт і технологічну документацію для сучасної страви.

4. Організувати в освітньому закладі дні української кухні, тижні кулінарії та приготувати стародавні кулінарні страви, які віднайшли учасники проєкту у формі майстер-класів. Дати характеристику цих страв.

ТЕЛ.(ФАКС) :
Адреса:
Київська область Обухівський район м.Богуслав вул. Івана Франка, 31
Державний навчальний заклад «Богуславський центр професійно-технічної освіти»:
GPS: 49.532478028833, 30.86479677062
Графік роботи:
пн-пт 8.00-17.00

Державний навчальний заклад «Богуславський центр професійно-технічної освіти»

Державний навчальний заклад «Богуславський центр професійно-технічної освіти»
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування