ШТУКАТУР, ЛИЦЮВАЛЬНИК-ПЛИТОЧНИК, МАЛЯР
1. | Власенко А.М. та інш. Лицювальник-плиточник | https://ir.lib.vntu.edu.ua/bitstream/handle/123456789/8280/%D0%9B%D0%B8%D1%86%D1%8E%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0%BF%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B8%D0%BA.pdf?sequence=1&isAllowed=y |
2. | Лівінський О.М. Опоряджувальні роботи | https://lib.pto.org.ua/index.php/26-second-category/113-tekhnolohiia-oporiadzhuvalnikh-robit |
3. | Білоусов Малярні та штукатурні роботи | http://bibliograph.com.ua/spravochnik-10/ |
Білоусов Технологія малярних робіт | http://bibliograph.com.ua/spravochnik-5/1.htm | |
Облицювальні роботи – плиточні та мозаїчні | http://bibliograph.com.ua/oblicovochnye-raboty/index.htm |
1. Лівінський О.М.Опоряджувальні роботи: Матеріали, технологія і організація робіт, засоби механізації: Підручник / О.М.Лівінський – К.: 2010. – 540 с.
2. Шупік І.М. Технологія кам'яних робіт: електронна версія підручника
3. Білоусов Є.В. Малярні та штукатурні роботи
4. Білоусов О.Д. Технологія малярних робіт
5. Облицювальні роботи - плиточні та мозаїчні
6. Новикс Ю.А. Бетони
КУХАР, ОФІЦІАНТ, БАРМЕН
1. | Архіпов В.В., Іванникова Т.В. Ресторанна справа | https://cul.com.ua/preview/Restoranna_sprava-Arhipov.pdf |
2. | Доцяк В.С. та інш. Страви, закуски, напої, десерти барів та буфетів | http://book4cook.in.ua/archives/93 |
3. | П’ятницька Н.О. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства | https://tourlib.net/books_ukr/pjatnycka.htm |
4. | Доцяк В.С. Українська кухня. | http://book4cook.in.ua/archives/296 |
5. | Карпенко Р.В. Облік, калькуляція і звітність | http://book4cook.in.ua/archives/2401 |
КУХАР,КОНДИТЕР
№ | Автор, назва підручника | Посилання на електронну версію |
1. | Доцяк В.С.Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів (3 розряд): | http://book4cook.in.ua/archives/1415 |
2. | Доцяк В.С.Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів (4 розряд): | http://book4cook.in.ua/archives/1418 |
3. | Доцяк В.С.Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів (5розряд): | http://book4cook.in.ua/archives/2158 |
4. | Доцяк В.С. Українська кухня. | http://book4cook.in.ua/archives/296 |
5. | Олійник О.М. Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування. | http://book4cook.in.ua/archives/113 |
6. | Саєнко Н.П., Волошенко Т.Д. Устаткування підприємств громадського харчування | http://book4cook.in.ua/archives/244 |
7. | Шинкаренко О.П., Сидорчук Т.П., Дідик Л.М. Технічне оснащення підприємств громадського харчування. Частина1 Механічне устаткування | http://book4cook.in.ua/archives/254 |
КУХАР
1. Облік, калькуляція і звітність Р.В. Карпенко
2. Основи галузевої економіки та підприємництва Сікорська В.Р.
СЛЮСАР З РЕМОНТУ АВТОМОБІЛІВ, ВОДІЙ АВТОТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ КАТЕГОРІЇ "В" І "С"
1. | Гуржій А.М. Електротехніка та основи електроніки | https://lib.imzo.gov.ua |
2. | Кисликов В. Ф., Лущик В. В. Будова й експлуатація автомобілів | http://kipt.com.ua/wp-content/uploads/2019/10 |
3. | Попов А.Ф. Основи слюсарної справи: навчальний посібник. | https://pick.net.ua/ru/extra/psosvita/3270-pick-osnovi-slyusarnoi-spravi-popov |
4. | Виходець О.М., Кизилова Е.О. Культура та етика водіння | https://uareferats.com/index.php/book/details/310 |
5. | Власенко А.М. Матеріалознавство та технологія металів | https://bibliotekacpto.ucoz.com/load/profesijna_pidgotovka/materialoznavstvo/ vlasenko_a_m_materialoznavstvo_ta_tekhnologija_metaliv/31-1-0-153 |
1. Радкевич В.О. Будова автомобіля
2. Мурах Є.М. Слюсарна справа
3. Віргінський В.С. Історія техніки
4. Горнушкин Ю.Р. Поради, ремонт автомобіля
5. Ремонт автомобіля Москвич АЗЛК-2141
6. Долматовський Ю.А. Автомобіль за 100 років
7. Автомобіль. Підручник водія
9. Сергєєв А.Г. Діагностування електрообладнання автомобілів
10. Григор'єв С.П. Слюсарно-інструментальні роботи
11. Кошкін В.К. Вантажні автомобілі ЗІЛ
12. Практикум з діагностування автомобілів
АДМІНІСТРАТОР, ОПЕРАТОР КОМП'ЮТЕРНОГО НАБОРУ
1. Діденко А.Н. Сучасне діловодство